Affärsarkitekter står inför utmaningar och dilemman när det gäller att nyttja affärssystemens fulla potential
Hem företag Affärsarkitekter står inför utmaningar och dilemman när det gäller att nyttja affärssystemens potential

Affärsarkitekter står inför utmaningar och dilemman när det gäller att nyttja affärssystemens potential

Publicerat av: Redaktionen

Affärsutveckling och digitalisering är avgörande för företags framgång, men många företag stannar upp i utvecklingen när det gäller att använda den enorma rikedom av data och information som finns.

Henrik Billgren, en ikon inom affärssystem och med mer än 40 års erfarenhet inom området, uppmanar företag att utnyttja potentialen i sina affärssystem för att öka effektiviteten och konkurrenskraften.

– Affärssystemsleverantörer måste förstå kundens bransch och trender, säger Henrik Billgren. I avsnitt #8 av Affärsarkitektens dilemma gästar han iCores Vlogg.

Billgren föreslår att de kan använda informationen i affärssystemet för att hitta andra utbud att leverera till kunder. Han uppmanar också affärssystemsleverantörer att bli bättre på att utbilda kunder på hur man kan använda data.

Affärsarkitekter står inför utmaningar och dilemman när det gäller att nyttja affärssystemens fulla potential

Henrik Billgren, tidigare VP Product Management & Development, Infor.

– De bolag som vågar fatta besluten och nyttja affärssystemens fulla potential kommer att vinna över sina konkurrenter, säger Henrik Billgren.

Affärssystemen innehåller stora mängder data och information som kan användas för att hitta lösningar som stödjer affärsprocesserna.

– Artificiell intelligens (AI) är en annan väg framåt för att få verktyg och insikter, men informationen behöver kryddas med ytterligare data, säger Henrik Billgren.

Affärsarkitekter spelar en viktig roll i att säkerställa företagsframgång genom att designa och implementera effektiva processer och strukturer som stöder företagets mål. Men för att göra detta behöver de hantera en mängd utmaningar, inklusive att navigera genom komplexa hierarkier och övervinna motstånd mot förändring.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>