Advenica får order värd 1,4 MSEK på cybersäkerhetsprodukter från kund inom offentlig sektor
Hem Säkerhet Advenica får ny order värd 1,4 MSEK på cybersäkerhetsprodukter från kund inom offentlig sektor

Advenica får ny order värd 1,4 MSEK på cybersäkerhetsprodukter från kund inom offentlig sektor

Publicerat av: Redaktionen

Advenica har fått en ny order på cybersäkerhetsprodukter med hög assurans från en svensk kund inom offentlig sektor.

Om man behöver överföra data till eller från ett skyddat nätverk är ett bra sätt att säkerställa att överföringen genomförs på ett säkert sätt att använda en datadiod. En datadiod är en cybersäkerhetslösning som säkerställer ett enkelriktat informationsflöde.

Denna hårdvaruprodukt, med sin höga assurans, bibehåller både nätverkets integritet genom att förhindra intrång samt nätverkets konfidentialitet genom att skydda den mest skyddsvärda informationen.

Advenica får order värd 1,4 MSEK på cybersäkerhetsprodukter från kund inom offentlig sektor

Advenica får order värd 1,4 MSEK på cybersäkerhetsprodukter från kund inom offentlig sektor

Advenica har nu fått en ny order från en svensk kund inom offentlig sektor på datadioder. Ordern är värd 1,4 MSEK och kommer att levereras omgående.

”Digitaliseringen och ökningen av sofistikerade cyberattacker gör att varje organisation som arbetar med känslig information har användning av en datadiod för att kunna skydda sin värdefulla information och för att kunna utbyta data på ett säkert sätt” sägerMarie Bengtsson, VD Advenica.

Av Advenica

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>