Adobe lanserar nya funktioner i Acrobat DC
Hem TeknikProduktnyhet Adobe lanserar nya funktioner i Acrobat DC

Adobe lanserar nya funktioner i Acrobat DC

Publicerat av: Redaktionen

Nu uppgraderas Acrobat DC med en rad nya funktioner för smidigare arbete med PDF:er och elektroniska underskrifter.

acrobatdc_cNu släpper Adobe ytterligare nyheter för Acrobat DC. Bland annat har ett av de mest populära verktygen, ”Compare Documents”, blivit ännu smidigare i och med att användaren nu snabbt får en tydlig översikt av skillnader mellan PDF-filer på en helt annan nivå än tidigare. Funktionen ”Compare Files” lyfter fram alla ändringar som gjorts och presenterar dessa i en smidig sida-vid-sida-vy, eller också en enkelsidig vy.

Dessutom har verktyget “Certificates” uppdaterats för enklare signering, certifiering och verifiering av digitala dokument med ett certifikat-ID. För den som exempelvis jobbar i Acrobat på en Surface Pro-enhet blir det nu också bekvämare att skriva direkt på skärmen med fingrar eller penna då funktionen stöder Microsofts nya teknik DirectInk.

”Verktyget som gör det möjligt att jämföra dokument är ett av de mest använda i Acrobat DC. Med den nya uppdateringen kan användarna enkelt och överskådligt se alla ändringar i dokumenten. Dessutom går det även att visa en sammanfattning av dessa ändringar, vilket gör arbetsprocessen både enklare och snabbare än tidigare,” säger Anne Andreasson, Acrobat-specialist på Adobe i Norden.

Här är alla nyheterna i Acrobat DC:

Nya funktionen ”Compare Files”

  • Jämför två versioner av ett dokument för att upptäcka alla text- och bildändringar.
  • Få en lättläst sammanställning av skillnader mellan filer.
  • Navigera enkelt genom dokumentet för att se närmare på skillnader genom en sida-vid-sida-vy eller enkelsidig vy.
  • Sortera efter typ av ändring för att snabbt se text-, bild-, kommentars-, formaterings-, sidhuvud/sidfots- eller bakgrundsändringar.

Helt nya verktyget ”Certificates”

  • Enkel installation. Hitta dina befintliga certifikat-ID:n och anslut dem till smartkortsläsare eller andra enheter.
  • Skräddarsy din signatur. Lägg till logotyp, datum eller ort till underskriften.

Integration med nya Microsoft DirectInk

Skriv och rita i PDF:er med det förbättrade penn-verktyget i Microsofts nya DirectInk-teknik. För bästa resultat med DirectInk rekommenderas att använda penna på en Windows 10-enhet såsom Microsoft Surface Pro.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>