AddMobile lanserar Arbetsorder Easy för att förenkla digitalisering

AddMobile, som är en av Sveriges ledande utvecklare av e-verktyg för bygg-, anläggnings- och transportbranschen, lanserar idag AddMobile Arbetsorder Easy.

AddMobile lanserar Arbetsorder Easy för att förenkla digitalisering 1
Med AddMobile Arbetsorder Easy får du full kontroll över dina arbetsorder samtidigt som du slipper pappershögar. Foto: AddMobile

En förenklad version av bolagets populära tjänst AddMobile Arbetsorder – nu för mindre byggföretag med fältpersonal som vill komma igång med den uppkopplade arbetsplatsen.

Många mindre byggföretag arbetar fortfarande utan digitala administrativa verktyg för planering och tidrapportering. Det är, och kan snabbt bli, en administrativ utmaning inte minst när affärerna går bra. Samtidigt kan steget till att investera i ett större IT-system vara tidskrävande och dyrt. Därför lanseras idag AddMobile Arbetsorder Easy, en enklare version av den effektiva lösningen AddMobile Arbetsorder.

– En administrativ oreda innebär kostsamt merarbete och kan leda till förlorade intäkter när man inte har koll på timmar och materialkostnader. Med AddMobile Arbetsorder Easy blir det enkelt att ta det första steget mot den uppkopplade arbetsplatsen och att digitalisera administrationen. Det kräver ingen stor insats att börja, och kostnaden är låg. När verksamheten sedan växer är det lätt att skala upp tjänsten efter behov, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

AddMobile Arbetsorder Easy består av två delar: en administrativ del för kontorspersonal och en app för fältpersonal. Kontorspersonalen skapar arbetsorder i den administrativa delen och kan här även följa upp projekt och tidrapportering. Arbetsorderna går direkt till fältpersonalens app som kan köra direkt till projektet utan att passera kontoret. I appen kan fältpersonalen dessutom fylla i all information som krävs för att underlätta fakturering och därmed undvika förlorade intäkter. När projektet avslutas kontrolleras, prissätts och attesteras arbetsordern på kontoret och skickas därefter till verksamhetens ekonomisystem.

AddMobile Arbetsorder Easy går bra att kombinera med AddMobiles övriga produktutbud, till exempel körjournal eller personalliggare. AddMobile Arbetsorder Easy går att köpa via AddMobiles säljkår från och med 7 maj.