Acronis gör sitt fjärde förvärv på kort tid – köper Kapstaden-baserade Synapsys
Hem Säkerhet Acronis gör sitt fjärde förvärv på kort tid – köper Kapstaden-baserade Synapsys

Acronis gör sitt fjärde förvärv på kort tid – köper Kapstaden-baserade Synapsys

Publicerat av: Redaktionen

Acronis meddelade idag att de köpt Synapsys som är en partner till företaget sen lång tid tillbaka i Kapstaden, Sydafrika.

Acronis gör sitt fjärde förvärv på kort tid – köper Kapstaden-baserade Synapsys

Peter French, vd på Synapsys

Det blir Acronis fjärde förvärv de senaste 18 månaderna. Synapsys är en grupp av företag som levererar Acronis cyberskyddslösningar till tusentals kunder genom ett nätverk av underdistributörer, återförsäljare och tjänsteleverantörer i Sydafrika och över hela kontinenten.

– Synapsys har varit en pålitlig och värdefull partner som hjälpt oss att utöka våra cyberskyddslösningar till organisationer på den afrikanska marknaden. Detta uppköp kommer att ge deras användare direkt tillgång till vår teknik och support, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och vd.

Köpet passar väl in i Acronis pågående initiativ Global/Local Initiative som syftar till att expandera tillgången till företagets globala resurser inom varje land. Global/Local Initiative återspeglar företagets beslutsamhet att vara nära sina partners och hjälpa dem att expandera sina verksamheter samtidigt som deras kunder skyddas mot moderna hot.

Peter French, vd på Synapsys, kommer nu att fungera som Acronis General Manager för marknaderna i Mellanöstern/Afrika.

– Inga handelshögskolor ger dig rådet att lägga alla ägg i samma korg men det är precis vad vi gjorde med Acronis, och vi har aldrig ångrat det. Denna transaktion känns som en naturlig utveckling av vår väletablerade relation. Tidigare Synapsys-partners kan se fram mot en närmare relation med Acronis och arbeta med samma team som de under åren fått förtroende för, säger French.

Efter en planerad övergångsperiod kommer Synapsys att integreras med Acronis och ansvara för all försäljning av Acronis cyberskydd i hela Afrika. Som en del av företagets accelererade tillväxtstrategi, kommer Acronis fortsätta att överväga möjliga uppköp som kan förbättra möjligheten att stärka cyberskyddets fem vektorer; säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och dataskydd.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>