Accessys mobila nyckel öppnar Svenska Nyttobostäders fastigheter
Hem Fastigheter Accessys mobila nyckel öppnar Svenska Nyttobostäders fastigheter

Accessys mobila nyckel öppnar Svenska Nyttobostäders fastigheter

Publicerat av: Redaktionen

ALM Equity och Svenska Nyttobostäder väljer som första svenska bostadsföretag att satsa på Accessys mobilbaserade nyckel i samarbete med den mobila flerbostadsplattformen Your Block.

Accessys mobila nyckel öppnar Svenska Nyttobostäders fastigheter

Håkan Eriksson, VD Accessy och Erik Lindblom VD Your Block i en fastighet i Sollentuna där mobilen är den nya nyckeln till hela huset.

Tillsammans har Accessy och Your Block skapat en total tjänst som förenklar all access-administration för flerbostadshus.

Hyresgästerna kan låsa upp fastighetens dörrar med sin mobil, från porten till den egna lägenheten, samtidigt som hantverkare, varubud och serviceföretag får temporära mobila accesser till rätt dörrar när de skall utföra sina uppdrag.

Samarbetet mellan Accessy och Svenska Nyttobostäder är det första på den privata bostadsmarknaden och visar vägen framåt för branschen. Accessy har hittills fokuserat på kontor och kommersiella fastigheter, men visar nu att den säkra tjänsten fungerar utmärkt för fastigheter med bostäder.

– I samarbete med Accessy och Your Block utvecklar vi ett användarvänligt och säkert ekosystem som förenklar vardagen för de som bor och vistas i våra byggnader. Varor och tjänster kan levereras hela vägen till lägenheterna och plattformen stödjer enkel bokning av gemensamma utrymmen som tvättstugor och föreningslokaler. Målet är samtidigt att bli av med resurskrävande administration av fysiska nycklar, krångliga porttelefoner, koder och taggar i vårt växande bestånd på närmare 6 000 lägenheter, säger Tommy Johansson, VD på Svenska Nyttobostäder.

Accessy placerar den digitala nyckeln i mobilen. Det är enkelt och säkert att dela vem som ansvarar för att ge tillträde till dörrar, vilket gör det smidigt för fastighetsbolag att hantera sina leverantörer och partners.

– Det har varit väldigt givande att samarbeta med Your Block och en framåtlutad bostadsförvaltare som Svenska Nyttobostäder. Vi ser samma sak i framtiden där fastigheter behöver öppnas upp på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Tack vare vårt öppna API kan vi tillsammans med Your Block skapa användarvänliga lösningar som effektiviserar fastighetsförvaltningen. Vi ser samarbetet som ett första steg in på bostadsmarknaden, säger Håkan Eriksson, VD på Accessy.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>