Hem EVENT Stevie Awards att presenteras i London till hösten

Stevie Awards att presenteras i London till hösten

Publicerat av: Redaktionen

 

Stevie Awards har nu öppnat registreringen inför de 15:e årliga International Business Awards världens främsta tävling inom näringslivsutmärkelser, som varje år får nomineringar från organisationer i mer än 60 länder och territorier.

Stevie Awards att presenteras i London till hösten 3Alla enskilda och organisationer världen över — offentliga och privata, vinstdrivande och ideella, stora och små — kan skicka in sina nomineringar till The International Business Awards. Den tidiga deadlinen, med reducerade registreringsavgifter, är den 11 april. Slutdatumet är den 9 maj, men sena registreringar tas emot fram till den 13 juni, då mot en avgift. Mer uppgifter om registreringen finns på www.StevieAwards.com/IBA.

Juryer, bestående av mer än 150 personer i chefspositioner, utser vinnarna av Stevie Award. Resultaten tillkännages 9 augusti, och Stevie Award-vinnarna erhåller sina utmärkelser vid en galamiddag i London, Storbritannien, den 20 oktober.

The International Business Awards belönar prestationer i varje aspekt av arbetslivet. Kategorierna är:

Ett antal nya kategorier introduceras inför 2018 års tävling, med en ny grupp som presenterar Entrepreneur of the Year och Founding Teams i många branscher. Förutom sju nya Software Solution kategorier i sektorn New Product & Services finns det också ett nytt urval av kategorier för Content Solutions. Det finns en ny kategori, Best White Paper or Research Report, i kategorierna Publication samt en ny kategori, Engaged Community of the Year, i kategorierna Marketing. Det finns två nya PR-kampanjkategorier i sektorn Public Relations. Till sist finns det fyra nya Lifetime Achievement Awards kategorier i sektorn Management.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>