60 procent fler medarbetare till snabbväxande wec360°


3D-företaget wec360° har under våren förstärkt organisationen med tolv nya medarbetare.

Det är för att möta den ökande efterfrågan på företagets lösningar inom 3D-visualiseringar för bygg- och fastighets­branschen. Därmed har wec360° nu 32 medarbetare vid 60 procent fler medarbetare till snabbväxande wec360° 1huvudkontoret i Örebro, sälj- och marknadskontoret i Stockholm samt de nyligen öppnade försäljningskontoren i Göteborg och Malmö.

Nyrekryteringarna innebär att wec360° har ökat personal­styrkan med 60 procent, bara under det första halvåret 2017.

– Vi har haft en fantastikt bra utveckling under såväl förra året som hittills i år. Vi ser att våra avancerade 3D-lösningar fyller en viktig och efter­längtad funktion i bygg- och fastighetsmarknaden. Och eftersom vi ligger så långt fram i utvecklingen är wec360° också en mycket attraktiv arbetsplats, säger Mattias von Corswant som är före­tagets vd och grundare.

wec360°:s lösningar omfattar allt från foto­realistiska interiör- och exteriörbilder av kommande bygg­projekt till sofistikerade VR*- och AR*-presentationer. De används i dag av de flesta stora bostadsaktörerna på marknaden, som t ex Skanska, Peab, Riksbyggen och HSB, samt många av de allmän­nyttiga bostads­bolagen runt om i landet. Dessutom finns nu ett mycket starkt intresse för företagets 3D-lösningar också för kommer­siella lokaler.

Under våren har wec360° därför förstärkt sitt team med ytterligare kompetens, för en fortsatt förväntad expansion.

Anne Nyström förstärker företagsledningen i den nyinrättade rollen som verksamhetsansvarig för det dagliga arbetet vid huvudkontoret i Örebro. Hon kommer närmast från Linde Maskiner, där hon var administrativ chef.

Emma Björndotter, Felicia Gyllander, Josefine Dahlström, Pernilla Eriksson och Sarah Wirsén har anställts som projektledare vid Örebrokontoret, där också Leon Radley börjat som systemutvecklare och Anders Magnusson som storkundsansvarig.

Vid wec360°:s försäljningskontor i Stockholm har Maarit Hansson rekryteras som säljare för kommersiella lokaler. Christoffer Larsson och Peter Yxner är säljare vid det nyligen öppnade Göteborgskontoret, medan Fredrik Jönsson börjat som säljare vid Malmökontoret.