Hem Fastigheter 24Storage värvar fastighetsdirektör från NREP

24Storage värvar fastighetsdirektör från NREP

Publicerat av: Redaktionen

24Storage rekryterar Mikael Teljstedt till rollen som Head of Real Estate.

24Storage värvar fastighetsdirektör från NREP 3

Mikael Teljstedt

Mikael Teljstedt har över 13 års erfarenhet från expansiva fastighetsbolag och kommer närmast från NREP, där han i rollen som fastighetsdirektör har lett expansionen av en nordisk förrådsaktör de senaste tre åren. Han har tidigare erfarenhet från JM, samt Lidl, där han arbetat med den svenska marknadsetableringen av matvarukedjan.

– Mikael har lång erfarenhet att leda fastighetsorganisationer med en hög expansionstakt. Jag ser honom som en självklar nyckelperson för att nå vårt mål om 3-5 nya anläggningar per år, säger Henrik Granström, vd på 24Storage.

-24Storage är utan tvekan det bolag i branschen som ligger längst fram inom propTech-området. Förvaring utanför hemmet är ett kunderbjudande som ligger helt rätt i tiden samtidigt som anläggningarna har stor utvecklingspotential ur ett samhällsbyggnadsperspektiv. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga på 24Storage bidra till effektivare städer som svarar upp mot invånarnas behov på flera nivåer, säger Mikael Teljstedt.

24Storage är idag en av Sveriges ledande aktörer inom förråd och förvaring.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>