20NINE släpper en helt ny mobilapp
Hem TeknikProduktnyhet 20NINE släpper en helt ny mobilapp

20NINE släpper en helt ny mobilapp

Publicerat av: Redaktionen

För att ytterligare förenkla vardagen för småföretag släppte 20NINE en helt ny mobilapp för iOS och Android. 

20NINE drivs av att digitalisera mindre företag med fokus på att automatisera manuella rutiner, att rationalisera bort administrativa arbetsuppgifter, distributionsled och resor samt erbjuda förbättrad informationsförsörjning och tillgänglighet oavsett tid och plats.

Mindre företag har generellt mer fokus på att förenkla vardagen och större företag har fokus på kontrollera prognoser och individer. För att bättre spegla det behovet är den nya mobilappen från 20NINE baserad på filosofin ”less is more”.

Den nya mobilappen innehåller även ny funktionalitet för att ytterligare förenkla vardagen för småföretag genom digitala och mobila arbetsflöden för att skicka färdiga dokument med eller utan E-signering genom några få svepningar på telefonskärmen.

20NINE släpper en helt ny mobilapp

Ny mobilapp förenklar vardagen för småföretag

”Att kunna slippa dokumentverktyg som Word och excel för att skicka iväg offerter, avtal, samarbetsavtal, NDAs etc. direkt från mobilen och låta appen läsa in den relevanta informationen automatisk effektiviserar och frigör individen enormt, varsomhelst, närsomhelst.” säger Andreas Lalangas, Grundare av 20NINE.

Ladda ner den nya appen från Apple App Store eller Google Play och testa själv. Har du inte ett konto i 20NINE, testa oss kostnadsfritt i 14 dagar med 2 personer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>