​Zington stärker sitt e-handelserbjudande med Digitala marknadsplatser.

Konsultbolaget Zington, experter på digital transformation, breddar sitt e-handelserbjudande med lansering av Digitala marknadsplatser.

​Zington stärker sitt e-handelserbjudande med Digitala marknadsplatser. 1
​Zington stärker sitt e-handelserbjudande med Digitala marknadsplatser.

Erbjudandet innefattar allt från strategi och etablering, till optimering och hantering av marknadsplatser.

Vi hjälper kunder att utforska nya möjligheter genom digitala marknadsplatser, både nationellt och internationellt. Oberoende av företagets storlek är digitala marknadsplatser en möjlig kanal för att öka försäljning, nå nya kunder och öka varumärkets synlighet, säger Nicolai Grevstad, senior konsult inom e-handel.

Genom närvaro på digitala marknadsplatser vill Zington hjälpa kunder att nå internationell framgång på europeiska och kinesiska marknadsplatser. För företag som planerar en kommande etablering på den europeiska marknaden kan Zington bistå med förberedelse inför försäljning, registrering av produkter, trafikgenerering samt hantering och övervakning av Amazon Marketplace.

Det handlar om att se Amazon som ett komplement i anknytning till den övergripande kanalstrategin. Kanske lämpar sig vissa delar av ett sortiment bättre för försäljning på Amazon, än i andra försäljningskanaler. Amazon fungerar också som en “utställnings-plattform” för miljontals konsumenter, vilket skapar stora möjligheter, menar Nicolai.