Hem Nyheter ​Nästa generation Stordalen kommer till Åre Business Forum

​Nästa generation Stordalen kommer till Åre Business Forum

Publicerat av: Redaktionen

Emilie Stordalen tog under 2018 över Strawberry Group tillsammans med sina två bröder.

​Nästa generation Stordalen kommer till Åre Business Forum 3I koncernen ingår Nordens största hotellkedja Nordic Choice Hotels, Vingruppen och flertalet andra verksamheter inom hotellbranschen som framtidsbolaget eBerry. Under Åre Business Forum kommer Emilie bl.a. att dela med sig av hur de arbetar med att digitalisera branschen och om framtiden inom Strawberry Group.

Emilie har en Bachelor of Science från Cornell University i New York och en master i strategi och marknadsföring från Imperial College i London. Hon har tidigare bl.a. varit konsult på Deloitte och arbetar idag operativt som marknadschef och utvecklare av den kommersiella verksamheten för nyöppnade Clarion Hotel The Hub.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>