Hem Event ​mySafety Försäkringar ID-skyddar 10 000 börshajar

​mySafety Försäkringar ID-skyddar 10 000 börshajar

Publicerat av: Redaktionen

Den 5 maj arrangeras Europas största finansevent, Börshajen Academy, på Hovet i Stockholm.

​mySafety Försäkringar ID-skyddar 10 000 börshajar 2

Andra Farhad, vd Börshajen, med PA Prabert, vice koncernchef mySafety Försäkringar.

mySafety Försäkringar är guldsponsor och passar under eventet på att erAbjuda samtliga 10 000 besökare att teckna en kostnadsfri ID-skyddsförsäkring under 12 månader.

Under Börshajen Academy, som leds av Leo Razzak och Eva Röse, får besökarna under en heldag lära sig att ska skapa sin egen ekonomiska frihet. De får allt de behöver för att komma igång med ett, eller att växla upp sitt redan aktiva, sparande. Bakom Börshajen Academy står företaget Börshajen med vd Andra Farhad, 25, i spetsen.

mySafety Försäkringar, som redan 2008 var först ut på den svenska marknaden med att erbjuda en ID-skyddsförsäkring, är huvudsponsor till eventet. Under Börshajen Academy gör de något de aldrig gjort förut: erbjuder alla besökare gratis ID-skyddsförsäkring under 12 månader.

– Börshajens mål är att göra börsen tillgänglig för män och kvinnor som i dag står utanför den. Vi har sett med vilken naturlighet Andra Farhads passion kring att ta ansvar för sin egen ekonomiska trygghet sprider sig och vi är säkra på att den här dagen kommer att ge liv till tusentals nya börshajar. Eftersom vi också vill att alla ska känna sig trygga när det kommer till sin ekonomi har vi beslutat oss för att erbjuda samtliga besökare en kostnadsfri ID-skyddsförsäkring under ett helt år, säger PA Prabert, vice koncernchef på mySafety Försäkringar.

ID-skyddsförsäkringen är värd 1188 kr (99 kr/mån) och besökaren väljer själv om denne vill teckna försäkringen.

Försäkringen har 0 kr i självrisk och upphör automatiskt efter 12 månader. I ID-skyddsförsäkringen ingår ett rättskydd på 2 miljoner, ekonomisk ersättning på 200 000 kronor och personlig assistans med hjälp att bestrida fakturor, krav och felaktiga betalningsanmärkningar. I ID-skyddsförsäkringen ingår även ett proaktivt skydd där den försäkrades personliga uppgifter bevakas dygnet runt för att förhindra att en ID-stöld inträffar. Upptäcker mySafety att de personliga uppgifterna, såsom lösenord eller personnummer, har läckt notifieras den försäkrade i realtid med uppgifter om vad som hänt och vad som behöver åtgärdas för att skydda sig.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>