​För femte året i rad prisas Exsitec som Årets MediusFlow-Partner

Medius, den globala leverantören av molnbaserad elektronisk fakturahantering tillkännager att Årets Partner återigen är IT-konsultföretaget Exsitec.

​För femte året i rad prisas Exsitec som Årets MediusFlow-Partner 1Under det gångna året har Exsitec levererat rekordhög automatisering av leverantörsfakturor, effektivisering av processflöden och ekonomisk kontroll till en snabbt växande kundbas.

Priset delas årligen ut till den Medius-partner som har utmärkt sig inom försäljning, kunskap och framåtanda. För femte året i rad får nu Exsitec priset vilket är resultatet av det stora fokuset och engagemanget för partnerskapet med Medius. Priset är ytterligare ett i ledet för Exsitec som under 2019 även kammat hem Årets Partner från affärssystemsleverantören Visma.

“Exsitec har återigen bevisat en gedigen kunskap och ett stort engagemang kring MediusFlow. De har framgångsrikt byggt upp ett starkt team med omfattande expertis i att implementera och supportera Medius lösning för molnbaserad leverantörsfakturahantering för sina kunder. Den kunskapen tillsammans med stort fokus och djup förståelse för kundbehov, lägger grunden för ett framgångsrikt partnerskap.” — Ulf Schnürer, Director of Partner Sales EMEA, Medius.

Företag måste hantera sin affärskritiska information för att fungera, minska administrativt slöseri och arbeta mer effektivt. Exsitec väljer ut rätt programvaror som anpassas efter kundens verksamhet, ser till att de fungerar tillsammans och tar ansvar även efter leveransen genom aktiv förvaltning. Som en del i detta erbjudandet har MediusFlow en självklar plats.

“Vårt partnerskap med Medius är en sann framgångssaga, både för oss och våra kunder. Vi har sett en oerhörd tillväxt kring MediusFlow där vi har ökat våra intäkter med över 80% under enbart 2019. Idag har MediusFlow en självklar plats i hjärtat av vår organisation och vi har under lång tid byggt ett erfaret team för att både kunna supportera och växa vår gemensamma kundbas långsiktigt. Vi kan tillsammans med Medius erbjuda ett ökat värde för våra kunder med högre processeffektivitet och större finansiell kontroll.” — Johan Kallblad, vd, Exsitec.