Hem Nyheter ​Ekosystem av nya bolag ska erbjuda specialistteam

​Ekosystem av nya bolag ska erbjuda specialistteam

Publicerat av: Redaktionen

System Verification var första bolaget. Nu har utvecklingsbolaget Reeinvent sett dagens ljus.

​Ekosystem av nya bolag ska erbjuda specialistteam 3Strategin är att bygga ett ekosystem av bolag och partnerskap både i Sverige och utomlands för att kunna erbjuda kunderna skräddarsydda team och sina medarbetare större karriärmöjligheter.

Hamdija Jusufagic startade System Verification 2002 och bolaget har genom alla år hållit fast vid nischen Quality Assurance. Idag är det viktigare än någonsin. Samtidigt har branschen utvecklats mot alltmer automatisering, datavalidering och säkerhet, och kunderna måste bli mer innovativa i användningen av nya teknologier samt i förmågan att hantera befintliga IT-system under transformationsprocessen.

För att möta dessa behov bygger nu Hamdija Jusufagic ett ekosystem av specialistbolag och partnerskap både i Sverige och utomlands. Första bolaget är Reeinvent, ett utvecklingsbolag som är specialiserat på att hantera och bygga om legacysystem.

”Reeinvent ingår i ett ekosystem av bolag, som ska växa fram åren framöver. Våra kunder kommer att kunna få specialteam med handplockad spetskompetens från våra olika bolag. Det är en flexibel och effektiv modell för att kunna hantera förvaltning och innovation samtidigt,” säger Hamdija Jusufagic, grundare av System Verification.

Den nya koncernstrukturen innebär att Hamdija Jusufagic lämnar VD-rollen för System Verification Sweden AB för att fokusera på det nya ekosystemet och expansion utomlands. Han blir också inledningsvis ansvarig för Reeinvent.

”Vi är redo för ytterligare expansion utomlands efter att under sexton år byggt en stabil struktur i Sverige och Bosnien,” säger Hamdija Jusufagic.

Ny CEO för System Verification Sweden AB blir Erik Björhäll.

Erik har arbetat på System Verification sedan 2004 i flera olika roller, senast som COO.

”Erik har stort förtroende från både mig och styrelsen. Vi har arbetat tillsammans i fjorton år och Erik har varit med och byggt upp System Verification från grunden. Han har ovärderlig kunskap om såväl bolaget som vår vision och värderingar,” säger Hamdija Jusufagic.

”Jag är mycket tacksam och stolt över förtroendet, och ser fram emot den spännande utveckling vi har framför oss. Vi har en stark position på svenska marknaden och en agil organisation som gör oss snabbrörliga. Nu gäller fortsatt tillväxt i Sverige genom att utveckla vår affär med strategiska partnerskap och etablering i nya regioner,” säger Erik Björhäll.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>