OpusCapita värvar Jesper Ritsmer Stromholt från Google
Hem NYHETER OpusCapita värvar Jesper Ritsmer Stromholt från Google

OpusCapita värvar Jesper Ritsmer Stromholt från Google

Publicerat av: Redaktionen

Jesper Ritsmer Stormholt ny global sälj- och marknadsföringschef.

OpusCapita är ledande i Norden inom e-fakturering och finansiella processer. Företaget förstärker genom rekryteringen av Jesper Ritsmer Stormholt sin internationella sälj- och programvarukunskap. Stormholt ingår i OpusCapitas ledningsgrupp.

jesper-ritsmer-stormholt

Jesper Ritsmer Stormholt, ny sälj-marknadschef OpusCapita

Jesper Ritsmer Stormholt kommer närmast från den amerikanska sökmotorjätten Google, där han ansvarade för försäljning till företag i Norden. Han har internationell erfarenhet av försäljning i Tyskland och övriga Europa.

OpusCapitas mål är att förenkla betalningslösningar, inköp och cash management på global basis i ett digitaliserat näringsliv. Värvningen av Jesper Ritsmer Stormholt stödjer OpusCapitas mål att företaget ska bli ledande inom det globala ekosystemet för inköp- och leverantörsfakturor.

– OpusCapita är redan marknadsledare på den nordiska marknaden där digitaliseringen har nått långt. Vårt mål är att expandera globalt med våra innovativa lösningar för automatisering av företagens leveranatörsreskontra och kundreskontra, säger OpusCapitas koncernchef, Patrik Sallner. Jesper Ristmer Stormholt förstärker OpusCapita med sin erfarenhet inom internationell tillväxt av denna sorts nyskapande lösningar.

I sin tidigare roll hos Google, där Jesper Ritsmer Stormholt var chef för Googles företagstjänster i Norden, upptäckte han till sin förvåning att inköps- och betalingsprocesser gentemot andra företag (B2B) i huvudsak sköttes manuellt. Medan digitaliseringen inom konsumentsektorn (B2C) hade haft en mycket snabbare utveckling.

– Näringslivet genomgår en digital förändringsresa. När det gäller hur företag sköter fakturering gentemot andra företag har denna resa inte mer än startat. Detta är nästa fas i förändringen. OpusCapita är på rätt ställe vid rätt tidpunt och leder förändringen, säger Jesper Ritsmer Stormholt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>